Kennismaken
 

   Wil je misschien naar het Leonardo College? Wat leuk! Als je brugklasser wordt, verwijzen we je door naar onze speciale site voor aankomende brugklasleerlingen. Daar kun je onze sfeer proeven, een filmpje bekijken en alle informatie vinden die je nodig hebt.
    

En kom vooral langs op een van onze voorlichtingsdagen:

Open Dag

wanneer: zaterdag 25 januari 2020 van 10:00 uur tot 13:00 uur 
voor: leerlingen en ouders/verzorgers
wat: op de open dag kun je kennismaken met leerlingen, docenten, nieuwe vakken en alle andere leuke en spannende dingen die je middelbare schooltijd tot een onvergetelijke tijd maken.

Voorlichtingsmiddag

wanneer: woensdag 29 januari 2020 start het programma om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur
voor: leerlingen
wat: op de voorlichtingsmiddag kun je kennismaken met onze school, ons onderwijs, de begeleiding, de docenten en nog veel meer. Aanmelden is niet nodig!

Voorlichtingsavond

wanneer: woensdag 29 januari 2020 start het programma om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur
voor: ouders/verzorgers
wat: op de voorlichtingsavond kunnen je ouders kennismaken met onze school, ons onderwijs, de begeleiding, de docenten en nog veel meer.

Voorlichtingsavond
Topsport Talent en Highschool

wanneer: maandag 3 februari 2020 start het programma om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur
voor: leerlingen en ouders/verzorgers
wat: op de voorlichtingsavond wordt uitgebreid in gegaan op de begeleiding van topsporters op school met de daar bijhorende faciliteiten. Voor leerlingen die interesse hebben in het Highschool programma; maak kennis met de trainer en het programma van de Highschool.

Scholen op de kaart

Of je nu een goede en geschikte middelbare school wilt kiezen, een aantal scholen met elkaar wilt vergelijken, of benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van scholen in het voortgezet onderwijs, voor verschillende doelgroepen tonen scholen op de website www.scholenopdekaart.nl interessante informatie over onderwijs en schoolresultaten. Bijvoorbeeld over het aantal leerlingen dat is geslaagd of de tevredenheid van leerlingen. Waar nodig lichten scholen de gegevens toe. Zo krijg je een evenwichtig beeld van de school. 

Bekijk hier de informatie die op de site scholenopdekaart.nl over het Leonardo College te vinden is.